Popis produktu
Vůně hřebíčku vám připomene Vánoční čas, jehož je nedílnou součástí. Využijete ho i při vaření, ať už do směsí, kompotů nebo domácích omáček. Při vaření rýže stačí zapíchat hlavičky do oloupané cibule a vložit ji do hrnce. Zapícháním do pomeranče provoníte nejen celý byt, ale také odpudíte obtížný hmyz.
Má spoustu léčivých vlastností, které lidstvo využívá již po staletí.
Působí antisepticky a analgeticky. Je hodně užívaný v oblasti ústní hygieny, jelikož je výborný na prevenci zubního kazu a paradentózy. Na bolest zubů a afty v ústech si můžete udělat tinkturu, stačí naložit hřebíček do vodky, nebo jiného čistého alkoholu. Přidává se do zubních past a ústních vod.
Žvýkání hřebíčku zklidňuje žaludeční nevolnost, bolest zubů, odvar pomáhá při nachlazení a hřebíčková lázeň vám vyčistí pokožku.
Na našem obchodě a eshopu vážený prodej od 1g.